Siltinātas metāla ārdurvis mājai

Kā pareizi izvēlēties metāla ārdurvis mājai, lai tās būtu siltinātas?

Pirmais nosacījums metāla ārdurvīm ir jābūt apdarinātām ar dekoratīvām mitrumizturīgām MDF plātnēm no abām pusēm, MDF vietā var arī būt piemēram koka massīvs vai kompozīts, bet tādos gadījumos ir jārēķinās ar nesamērīgi lielām izmaksām, jo MDF ir viens no izdevīgākajiem risinājumiem.

Ja tiek izvēlēts MDF tas tiek apdarināts ar dekoratīvu laminētu PVC plēvi vai arī tiek krāsots, āra nosacījumos labāk kalpos krāsots MDF nekā ielaminēts MDF. Ja virs durvīm tiek iestrādāta nojume, tad ielaminēts MDF ar PVC plēvi var atrasties ārpusē un tai arī nekas nenotiks garantijas laikā.

Nav vēlams izvēlēties metāla ārdurvis bez dekoratīvām plātnēm, jo piemēram krāsots tērauds ar pulverkrāsu lieliski vada aukstumus, durvis tiek pakļautas caursalšanai.

siltinātas metāla durvis

Kā tiek izgatavota droša un siltināta Supporta durvju konstrukcija?

1. Metāla konstrukcija tiek krāsota ar pulverkrāsu, tas ļauj paaugstināt ekspluatācijas termiņus, līdz vairāk kā 10 gadiem
2. Supporta metāla ārdurvis tiek izliektas 3 kontūrās, tas ļauj maksimāli pastiprināt kārbas un vērtnes izturību
3. Durvju vērtne un rāmis tiek savienots ar Itālijā ražotām augstas kvalitātes ARIALDO eņģēm
4. Visa durvju vērtne tiek siltināta ar augstā blīvējuma akmens vati
5. Durvju vērtne tiek stiprināta ar izturīgām stiprības ribām, tas ļauj panākt vērtnes triecienizturību
6. Vērtne tiek apdarināta ar dekoratīvām plātnēm MDF, koka massīvs vai kompozīts, tas ļauj panākt necaursalšanu līdz -30 grādiem
7. Starp iekšējo apdari un durvju vērtnes konstrukciju tiek ievietota speciāla siltum-saglabājoša membrāna
8. Pēc siltum-sargājošas membrānas tiek ievietots aukstum-atstarojošs folijs
9. Tiek ievietotas papildus neapstrādātas MDF detaļas, lai pastiprinātu aukstuma tiltu
10. Konstrukcijā ar 3 kontūrām tiek ierīkotas augstas siltum-hermētiskas gumijas
11. Metāla konstrukcija tiek aprīkota ar nerūsējošā tērauda slieksni, lai pie durvju regulāras lietošanas kārbas apakšējā daļa nenolietotos ilgus gadus pēc durvju uzstādīšanas
12. Slēdzenes tiek atdalītas no kopējās konstrukcijas un tās tiek pasargātas no izsalšanas ar slāņotu putoplasta palīdzību, tas ļauj samazināt rokturu izsalšanu līdz minimumam
13. Visa durvju kārba tiek siltināta ar augstā blīvējuma akmens vati

Piedāvājam iepazīties - siltinātas metāla ārdurvis dzīvoklim vai mājai Supporta Generosa

metāla ārdurvju konstrukcija

3 kontūru metāla durvis ir ļoti izturīgas

Izvēloties metāla ārdurvis mūsu uzņēmuma speciālisti iesaka izvēlēties tieši 3 kontūru konstrukcijas, tās ļau panākt ļoti izturīgu konstruciju kas kalpojot vairākus desmitus gadu nedeformēsies. 

Vēl svarīgāk metāla ārdurvis ar 3 kontūram tiek aprīkotas ar 3 blīvējumiem, tas ļauj būtiski paaugstināt durvju skaņas un siltum izolācijas. Durvis ar 3 blīvgumijām ir spējīgas saglabāt mājokļa siltumu un necaursalt pie - 30 grādiem pēc celsija.

Obligāts noteikums ārdurvīm - lai durvis nebūtu caursalstošas ir nepieciešama apkure. Mūsu uzņēmuma speciālisti iesaka apkurināt priekštelpu, pretējā gadījumā metāla durvis izsals!

 

sosdienests.lv