Nestandarta metāla durvis, gatavas vai uz pasūtījumu?

Nopirkt metāla durvis nestandarta izmēros vai pasūtīt?

nestandarta metāla durvis

Ja Jums ir nestandarta durvju ailes izmēri,  tad šī ir lieliska iespēja parādīt savu individualitāti. Bet tajā pašā laikā daudziem pasūtītājiem tas rada papildus galvas sāpes un izdevumus, nestandarta risinājumi var papildus patērēt ne tikai naudu, bet arī daudz laiku - pagarinoties ražošanas termiņiem. Metāla durvis pēc pasūtījuma tiek izgatavotas diezgan ilgi, tās ir samērā dārgas un dažos gadījumos mēdz būt ar zemāku drošību, citi ražotāji lai nepadarītu lielus sadārdzinājumus par sarežģījumiem - ekonomē uz slēdzenēm, komplektējot nestandarta produkciju ar zemākas kvalitātes drošības mehānismiem.

Nestandarta aile : vai nepieciešamas metāla durvis uz pasūtījumu?

Pirms veicat nestandarta metāla durvju pasūtīšanu, mēģiniet piemeklēt durvis no ražotāja piedāvātās gatavās modeļu rindas, tādā veidā var panākt būtisku naudas ekonomiju, jo individuāla pasūtīšana no gatavās modeļu rindas var atšķirties 40%-70% uzcenojumā. Ļoti bieži sērijveida mājās, kā piemēram mazģimeņu projektā ir nestandarta aile, kurā var uzstādīt metāla durvis ar izmēru 1250 x 2050 un tieši šis izmērs ražotājiem gatavajās sērijās tiek izmantots visbiežāk. 

Ja durvju aile ir nestandarta un viens no parametriem iekļaujas, piemēram platums, tad pastāv iespēja vai nu aili paplašināt - skaldot, vai sašaurināt - aizmūrējot, pie nepieciešamības. Katrā ziņā gan viens, gan otrs risinājums būs daudz izdevīgāks, nekā pasūtīt pavisam individuālus parametrus pasūtāmām metāla durvīm.

Pasūtīt metāla durvis pēc ailes vai izmainīt ailes parametrus?

Ja Jums neizdevās atrast sērijveida metāla durvju modeli priekš Jūsu ailes izmēra, un Jūs nevēlaties pārmaksāt un gaidīt, līdz metāla durvis tiks izgatavotas. Ja durvju aile ir lielāka, nekā izvēlētais ieejas durvju modelis, Jūs variet mēģināt aizdarināt aili pēc nepieciešamajiem izmēriem, kā minējām jau iepriekš. Samazināt aili augstumā palīdzēs pārsedze virs durvīm, ja to ir iespējams daļēji samazināt, tad var panākt lielākus ailes parametrus, bet katrs gadījums ar pārsedzes zāģēšanu vai skaldīšanu ir jāizvērtē individuāli, jo tā ir nesoša sienas konstrukcija un ja tajā ir vēlme iejaukties, tad tas ir jādara pavisam prātīgi. Ja problēmas ailē sastāda platums, tas ir krietni mazāk sarežģīts jautājums ko risināt, jo platumu var viegli paplašināt, kā arī aizdarināt ar celtniecības materiāliem. Nestandarta metāla durvis Supporta Domino ir paredzētas montāžai ailēs ar izmēru 1280 -1300mm platumā un 2080 - 2100 augstumā, piemēram ja esat nolēmuši iegādāties tieši šīs durvis, tad ir jāpārliecinās vai ailes parametri ir atbilstoši, ja nē - tad jārīkojās kā minējām iepriekš.

Dizainiskas, pēc pasūtījuma izgatavotas metāla ieejas durvis

Ja Jums ir netipiska durvju aile, nav obligāti iegādāties metāla durvis izgatavotas pēc individuāla pasūtījuma. Bet ja velaties, lai metāla durvis būtu patiesi skaistas visos aspektos, tad dodiet priekšroku individuāli izgatavotam eksemplāram. Uzņēmumā Sosdienests Jūs variet pasūtīt Supporta ražotās metāla durvis pēc individuāla pasūtījuma, pastāv iespēja mainīt krāsu toņus, apdares frēzējumu un pat izmērums, jārēķinās tikai par papildus sadārdzinājumiem un papildus izgatavošanas laiku, produkcija kas ir pieejama mūsu mājās lapā, tā ir produkcija kas ir pieejama mūsu noliktavā. Izvēloties individuālu pasūtījumu, Jūsu durvis būs unikālas. Supporta durvis Jūsu ģimenes priekam.

sosdienests.lv