Kā izvēlēties metāla durvis par zemu cenu?

Kā pareizi izvēlēties metāla durvis par zemu cenu?

Plānojat izremontēt dzīvokli un uzstādīt tajā jaunas metāla durvis, bet nevarat atrast durvis par sev piemērotu cenu? Nolēmāt paaugstināt savas mājas drošību uzstādot tajās metāla durvis, bet Jums ir ierobežots budžets uz remontu un Jums ir limitēti finanšu līdzekļi? Jums nav jāatsakās no saviem plāniem uzstādīt metāla durvis, jo mūsu veikalā vienmēr var atrast ekonomisku risinājumu, kas tajā pašā laikā būs kvalitatīvs un pildīs visas nepieciešamās funkcijas.

metāla durvis

Kas ietekmē metāla durvju cenu līmeni?

Cenu uz metāla durvīm veido dažādi faktori. Tie ir jāņem vērā ja Jūs gribat panākt labu cenas un produkta kvalitātes attiecību.

Pirmkārt, durvju cenu līmeni ietekmē dizaina serežģītība - materiāli un apdare, kurus izmanto dzelzs durvju ražošanas procesā. Metāla durvis, kas maksā dārgāk, izgatavo tādā veidā lai tās ne tikai kalpotu funkcionalitātei, bet arī lai tās varētu pildīt estētiskās funkcijas un būtu saskaņā ar kopējo mājas dizainu, veidojot vienu veselumu ar interjeru. Tādas durvis var būt ar citu materiālu vai formu ielaidumiem vai pārklājumiem. Tomēr, metāla durvju dizains var būt gan ļoti izteikts un sarežģīts, gan minimālistisks un vienkāršs, bez dizaina elementiem.

Cena uz metāla durvīm mainās proporcionāli dizaina sarežģītībai - jo smalkāks ir dizains, jo lielāku summu par metāla durvīm pieprasa tirgotājs. Ja Jūsu dzīvokļa vai māju noformējumam ir izvēlēts minimālistisks, moderns stils, kurš tagad ir ļoti populārs, tad Jūs noteikti varat ietaupīt, pērkot sev metāla durvis bez izteiktiem dekora elementiem - tāds metāla durvju dizains nebūs pretrunā ar kopējo dizaina ideju.

Otrkārt, cena uz metāla durvīm ir atkarīga no tā, kad kolekcija bija izgatavota. Durvis no jaunas kolekcijas, kas atbilst pēdējām tendencēm durvju dizaina tirgū, maksā vairāk, bet iepriekšējo gadu Supporta produkcija ir lētāka. Šajā gadījumā ir vērts izvēlēties klasisko dizainu, jo klasika vienmēr ir aktuāla, sader ar mēbelēm un citiem interjera priekšmetiem tādā pašā stilā.

Vēl viens faktors, kurš ietekmē cenu līmeni, ir slēdzeņu sistēma. Mēs piedāvājam gan sarežģītu, gan vienkāršu metāla durvju slēdzeņu sistēmu uzstādīšanu metāla durvīs. Gadījumā, ja Jums mājās ir pieslēgta signalizācija un / vai ir uzstādīta videonovērošanas sistēma, metāla durvju iegāde var arī kļūt par papildus drošības elementu. Lai noskaidrotu kādi slēdzeņu sistēmu varianti ir pieejami kompānijas SOSdienests veikalā, iesakam Jums griezties pie mūsu konsultantiem.

metāla durvis  metāla durvis  metāla durvis

Padomi

Krāsu palete

Ietaupot naudu pateicoties vienkāršāka metāla durvju dizaina izvēlei, var vinnēt uz krāsu izvēles rēķina. Veikalā SOSdienests kolekcijās ir pieejamas metāla durvis dažādās krāsās. Tas ļauj izvēlēties metāla durvis vienā tonī ar citām dizaina detaļām Jūsu interjerā, piemēram, mēbelēm vai sienām, lai durvis varētu izskatīties kā neatņemama interjera sastāvdaļa. Sekojot līdzi tendencēm interjera dizainā, vienmēr var gaumīgi izvēlēties tādu krāsu paleti, kurā būs arī Jūsu metāla durvju tonis.

Ģeometrija

Vienkrāsainas metāla durvis var saskanēt ar interjeru, kurā ir izmantotas ģeometriskas formas, citi lieli vienkrāsaini objekti, piemēram paklājs, tādos toņos, kurus var kombinēt savā starpā un ar metāla durvju krāsu.

Furnitūra

Kā zināms, velns slēpjas sīkumos. Ja Jūs apstājaties uz minimālistiskā dizaina metāla durvīm, lai tās izskatītos smalkāk, ir svarīgi izvēlēties tām piemērotu furnitūru. Uz gludām un vienkrāsainām metāla durvju virsmām var labi izskatīties kvalitatīvi stilīgi rokturi, kas padarīs durvis greznākas un izteiksmīgākas.

sosdienests.lv