Metāla durvis ar skaņas izolāciju

Metāla durvis ar skaņas izolāciju vai bez tās - dažādi fakti

metāla durvis, dzelzs durvis

Ļoti daudzi cilvēki ir saskārušies ar daudz dažādām nepatīkamām situācijām iegādājoties jaunas metāla durvis dzīvoklim vai mājai, tieši kad jautājumus skar tādi termini kā skaņas izolācija, siltumnoturība un vēja necaurlaudība. Kā tas notiek un kā izpaužās šie nepatīkamie momenti? Ļoti izplatīts ir fakts - piemēram cilvēks aktīvi veic tirgus analīzi un pēta dažādas pieejamās metāla durvis, katrs no mums vēlas izvēlēties tādas dzelzs durvis kas apmierinās gan fiziski (vēlme ir saskarties ar bezrūpīgu slēdzeņu un pašu durvju darbību), gan emocionāli (tas vairāk balstās uz iekšējām sajūtām, lai vienkārši izvēlētās metāla durvis patīk, rada pozitīvus iekšējus pārdzīvojumus) un šeit sākas paradokss, Latvijas tirgus ir maksimāli pieskaņots tieši emocioālajai daļai, jo tas maksimāli pozitīvi ietekmē pārdošanas, citiem vārdiem sakot, jo vairāk cilvēkam rodas pozitīvs pirmais iespaids par apskatītajām metāla durvīm, jo lielāka ir varbūtība ka tās tiks izvēlētas.

Latvijā metāla durvis tiek pārdotas maksimāli pieskaņojot tās klientu prasībām

Latvijas patērētāji visbiežāk izvēlas pirkt mazāk kvalitatīvas durvis, bet ar maksimāli izskatīgu dizainu, jo tas rada kā jau minējām pozitīvus pārdzīvojumus, ja durvis tiek apvienotas gan ar labu fizisku darbību, gan emocionālo daļu, tad šādām durvīm vairākumos gadījumu būtiski pieeaug izmaksas. Sadārdzinājums notiek, dēļ tā ka tiek izvēlētas augstākas kvalitātes slēdzenes un tās kā likums vienmēr ir dārgākas. Ja metāla durvis tiek aprīkotas ar skaņas izolāciju, tad tas arī rada papildus izmaksas, jo skaņu neizolējošas durvis ir krietni plānākas un tiek izgatavotas no vienkāršākām konstruktīvām daļām, konstrukcija tiek siltināta pavisam niecīgos daudzumos un ļoti bieži neiztur pat minimālas siltumizolācijas prasības. Tātad, lai durvju pārdošanas uzņēmumi sekmētu veiksmīgu pārdošanu, absolūtais vairākums liek lielāko uzsvaru tikai uz klienta emocionālo daļu, piedāvājot skaistas un lētas metāla durvis!

Pārdošanas triki

Tas notiek apmēram tā - cilvēks izvēlas noteiktu uzņēmumu kur vēlas apskatīt piedāvāto produkciju, ierodas veikalā un rupji sakot ja ar acīm patīk redzētais uzreiz izdara secinājumu un ir gatavs vai nu pirkt, vai nu nepirkt un šeit nospēlē svarīgu lomu tikai 2 faktori - 1) tas ir vizuālais dizains, šodien dzelzs durvis tiek izgatavotas ļoti izskatīgas un 2) tā ir cena, ja cena tiek noteikta nedārga, tad cilvēks tūdaļ piemiedz acis uz fizisko funkcionalitāti un samazina savas prasības. Tas izskatās šādi - piemēram es atnācu pēc durvīm ar skaņas izolāciju un drošām slēdzenēm, atnācu un ieraudzīju ko ieraudzīju, un iegādājos pavisam pretējo.

Patiesībā šādi apmēram izskatās šodienas pārdošana metāla durvju jomā, diemžēl cilvēkam vairs nerūp ne drošība, ne skaņas izolācija, tikai skaistums un cenas attiecība. Šādas pirkšanas metodes bieži rada gala rezultātā vilšanos, ir zināmi gadījumi kad vilšanos bieži nogludina tas fakts ka tiek ieekonomēta nauda, bēdīgāk ir tajos gadījumos kad tiek veikta būtiska pārmaksa un tas jau notiek gadījumos, kad uzņēmums kas Jums piedāvā iegādāties metāla durvis - sastāsta par itkā esošu skaņas izolāciju, siltumnoturību, vēja necaurlaidību un sagaidot to dienu kad durvis tiek uzstādītas tiek atklāts pavisam pretējs efekts.

Pēc dzelzs durvju uzstādīšanas ļoti ātri ir iespēja indentificēt siltumnoturības esamību vai neesamību, ja mājoklī pēc jauno durvju uzlikšanas kļūst klusāk tad vis ir labi, sarežģītāks jautājums ir saistīts ar drošību. Lai pārbaudītu jauno dzelzs durvju drošības pakāpi ir vai nu nepieciešamas speciālas zināšanas slēdzeņu un durvju jomā, vai arī jāsaskaras ar durvju uzlaušanas mēģinājumu, tas tūdaļ atklās visus noslēpumus par drošības esamību vai neesamību. Lielākā daļa cilvēku, kas ir nopirkuši metāla durvis dzīvoklim vai mājai nemaz nezin kāda patiesībā ir durvju un slēdzeņu drošība, jo faktiski to nekādi nevar pārbaudīt, pērkot durvis vis balstās tikai uz uzticēšanos, nepastāv nekādu garantiju ka izvēlētās durvis ir tik drošas kā stāsta konsultants - pārdevējs (un ilggadīga pieredze rāda, ka konsultanti mēdz daudz izpušķot stāstīto, lai atkal sekmētu veiksmīgas pārdošanas).

Kā neiekrist lamatās un izvēlēties metāla durvis, lai tām būtu laba skaņas izolācija un augsta drošība?

Ja runa iet par kvalitatīvām metāla durvīm dzīvoklim vai mājai, mūsu uzņēmuma speciālisti iesaka veicot izvēli pievērst uzmanību šādām lietām - ir rūpīgi jāapskata konstrukciju un jāiepazīstās ar to, jāpavēro kā metāliskā daļa ir apstrādāta, vai pietiekoši augstā kvalitātē. Jāpārliecinās par dzelzs loksnes pietiekamu biezumu (vismaz 1,2MM), lai konstrukcija būtu izturīga un spētu izturēt lielas mehāniskās slodzes. Tad jāpievērš uzmanība kopējam durvju vērtnes un kārbas biezumam, ja durvju konstrukcija ir izveidota plāna, tad visticamāk ka tai nebūs skaņas izolācijas, iesakam izvēlēties dzelzs durvis ar biezumu sākot ar 75MM un biezākas. Tāpat ieteicams, lai metāla durvis būtu apdarinātas ar dekoratīvām mdf plāksnēm no abām pusēm, jo tās lieliski palīdz slāpēt trokšņus un rada augstu skaņas izolāciju. Kad ar konstrukcijas kvalitāti un durvju biezumu esiet iepazinušies, tad var pāriet uz drošību. Lai dzelzs durvis būtu patiesi drošas iesakam izvēlēties tās ar divām slēdzenēm, slēdzenes iesakam izvēlēties vai nu no Itālijas ražotājiem, vai arī Skandināvu, tās ir pašas drošākās. Citu valstu slēdzenes var nebūt tik drošas. Skandināvu un Itāļu slēdzenes iztur pašus nopietnākos uzbrukumus un veiksmīgi pasargā mājokli no kramplaužiem.

Mūsu uzņēmums piedāvā dzelzs durvis ar paaugstinātu drošību un skaņas izolāciju

Uzņēmums SOSdienests specializējās dažādos drošības jautājumos vairāk kā 15 gadus, mēs atveram dažādas sarežģītības pakāpes durvis un slēdzenes, tāpat mēs piedāvājam augstas kvalitātes dzelzs durvis no Baltkrievu ražotāja Supporta.

Supporta produkcija tiek aprīkota ar Itālijā ražotām slēdzenēm Securemme. Konstrukcija tiek izgatavota no liekta tērauda un tiek aprīkota ar 2 - 3 blīvējumiem kas rada augstu skaņas izolāciju. Biezas durvju vērtnes un kārbas, ļauj panākt tiešam labus izolācijas rādītājus un pats galvenais neviecot pārmaksu! Pat otrādi, mūsu piedāvātajai produkcijai tiek noteikta samērā zema cena, jo mēs vēlamies lai katram būtu iespēja iegādāties augstas kvalitātes produktus par samērīgām cenām.

sosdienests.lv