Metāla ārdurvis dzīvoklim par labu cenu

Drošas un izturīgas metāla ārdurvis Jūsu dzīvoklim par pievilcīgu cenu

metāla durvis

Daudzi cilvēki izvēlas metāla ārdurvis dzīvoklim, jo tās ir vienas no drošākajām durvīm. Nakts laikā vai atrodoties ārpus mājas ir patīkami apzināties, ka neviena nevēlama persona nespēs iekļūt dzīvoklī bez Jūsu ziņas, un tas dzīvoklis vienmēr būs drošībā. Metāla ārdurvis dzīvoklim var tikt aprīkotas ar izturīgu aizsargsistēmu, kas nodrošina to augsto drošības līmeni un popularitāti cilvēku vidū. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka kvalitatīvas un profesionāli uzstādītas  metāla durvis nodrošina labu aukstuma un skaņas izolāciju, nav dzirdami trokšņi kāpņu telpā un mājoklī ir silts. 

Metāla ārdurvis dzīvoklim un to izvēles dažādība

Iespējams, daudziem vēl joprojām metāla ārdurvis šķiet smagnējas un drūmas, taču jau labu laiku tirgū var iegādāties dažādu toņu un imitācijas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Metāla ārdurvis var tikt apstrādātas ar dažāda veida imitācijām, izmantojot dekoratīvās plēves, kuras ir izturīgas pret mehāniskiem bojājumiem un rada vizuāli pievilcīgu izskatu. Piemēram, MDF dekoratīvā uzlika liks Jūsu metāla ārdurvīm izskatīties pēc masīvkoka durvīm, bet durvis vēl joprojām būs nodoršinātas ar visiem metāla durvīm piemītošajiem kvalitātes rādītājiem. Mūsdienās nav nemaz tik viegli atšķirt arī metāla ārdurvis no koka durvīm, jo koka durvis nereti tiek ražotas izmantojot metāla drošības elementus. Savukārt, metāla ārduvis dzīvoklim var būt izgatavotas ar koka vai koka imitācijas aplikācijām, tādēļ var būt grūti atšķirt no kāda materiāla durvis ir izgatavotas. 

Mūsdienās piedāvātās tehnoloģijas nodrošina metāla ārdurvju uzstādīšanu arī privātmājām, lai gan līdz šim uzskatīja, ka metāla ārdurvis ir piemērotas tikai dzīvokļiem.

Metāla durvis dzīvoklim un to cenas

Metāla durvis dzīvoklim var iegādāties neskaitāmos specializētajos veikalos un bāzēs, kā arī pasūtīt durvju internetveikalā. Tā kā durvis ir ļoti atšķirīgas, tad cenas arī atšķiras. Kas veido durvju cenu? Metāla durvju cenas ziņā ir ļoti grūti ielikt kādos noteiktos rāmjos. Parasti cenu aplitūda ir ļoti plaša, kas lielākoties balstās uz metāla durvju komplektāciju un izmantotajām tehnoloģijām ražošanas procesā. 
Izvēloties lētākās metāla durvis, jāapzinās, ka tiek ietaupīts ne tikai uz materiālu kvalitātes, bet arī drošības tehnoloģiju rēķina. Lētas metāla durvis būs nekvalitatīvas, vieglas un īsu kalpošanas mūžu. Lētām metāla durvīm skaņas un siltuma izolācija būs diezgan vāja, var nākties papildus siltināt durvis vai likt otras durvis, lai mājā būtu siltāks. Tas nozīmē, ka sākotnēji ietaupot uz durvju rēķina, vēlāk nāksies veikt papildus ieguldījumus. Papildus iztērētie līdzekļi būtu varējuši tikt izlietoti sākotnēji iegādājoties kvalitatīvākas, bet dārgākas metāla durvis dzīvoklim vai privātmājai.
Labākas kvalitātes metāla durvis dzīvoklim paaugstina to cenu, un šādas durvis ir smagākas, izturīgākas, daudz labāk apstrādātas, labāk nosiltinātas u.t.t. 
Iegādajoties metāla durvis dzīvoklim, jārēķinās, ka to cenu būtiski ietekmēs durvīs esošā slēdzene. Tomēr vajadzētu saprast, ka durvju slēdzene ir svarīgs drošības nosacījums.
Ņemot vērā, ka mēs, SIA SKYDAS, piedāvājam plašu metāla durvju klāstu, tad cenas metāla durvīm ir ļoti atšķirīgas, piemērotas dažādām prasībām un gaumei. Mūsu piedāvajuma klāstā ir Suppporta metāla ārdurvis un SKYDAS metāla ārdurvis, kas paredzētas uzstādīšanai dzīvokļos un privātmājās.

Kāpēc izvēlēties tieši metāla ārdurvis savam dzīvoklim?

Kā durvju eksperti apstiprinām, ka metāla ārdurvis dzivoklim ir pareizā izvēle, jo daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpas ir noslēgtas un bieži vien tiek apsildītas. Tas nozīmē to, ka metāla ārdurvis nesaskarsies ar mainīgajiem klimatiskajiem apstākļiem - temperatūras svārstībām un gadalaiku maiņas. Lai gan metāla ārduvis mūsdienās ir labi nosiltinātas un var tikt uzstādītas arī privātmājās. 

Metāla durvis nodrošina:

  • skaņas izolāciju, lai slāpētu trokšņus
  • aukstuma izolāciju, lai dzīvoklī saglabātu siltumu
  • vērtnes izturību un stingrību, lai durvis ilgi kalpotu
  • mehānisko izturību, lai pasārgātu no nevēlamiem ciemiņiem

Metāla ārdurvis dzīvoklim ir nodrošinātas ar aizsardzību pret dūmu iekļūšanu dzīvoklī vai ārpus tā. Druvju metāla slāņa biezums durvīm var būt atšķirīgs. Biezāks metāla slānis cenas ziņā veidos dārgākas kopējās durvju izmaksas. 
Metāla durvis tiek apstrādātas, izmantojot speciālu stiprinājumu tehnoloģiju, kas pasargā durvis no izkustēšanās un izcelšanās riska. Šī tehnoloģija nodrošina kvalitatīvāku un ilgāku mūžu durvīm. Metāla durvīm ir plaša krāsu palete, tādēļ metāla ārdurvis dzīvoklim var piemeklēt pēc katra klienta vēlmēm.

sosdienests.lv