Kā izdarīt saprātīgu izvēli, izvēloties metāla durvis mājai?

Siltinātas un kvalitatīvas metāla durvis mājai par pieņemamu cenu

metāla durvis mājai

Šodien starp cilvēkiem ir ļoti populāri izvēlēties uzstādīt mājai metāla durvis, jo tās spēj veiksmīgi novērst ielauzšanās mēģinājumus, dēļ lieliskas tērauda konstrukcijas izturības īpašībām, tāpat metāla durvis mājai var nodrošināt lielisku skaņas un siltumizolāciju. Lai metāla durvis mājai būtu siltas un drošas ir jāpārliecinās ka tās ir siltinātas, pastiprinātu uzmanību ir jāpievērš - kāds tiek izmantots siltinājums izvēlētajām dzelzs durvīm, lai durvis nebūtu caursalstošas ir ieteicams izvēlēties tādas durvis kas ir aprīkotas ar vismaz 3 blīvējumiem (iesakam izvēlēties kvalitatīvus blīvējumus - piemēram Vācijā ražotas SHLEGEL blīvgumijas), trīs blīvējuma metāla durvis tiek aprīkotas ar specifiskām konstruktīvām īpašībām, lai būtu maksimāla dzelzs konstrukcijas izturība, tā tiek izgatavota no locīta un metināta tērauda, locījumi tiek izliekti vairākos locījumos, ja ir 3 blīvējumi, attiecīgi tad konstrukcija sastāv no 3 izliektām kontūrām. Jo vairāk tērauda durvīm ir locījumi, jo izturīgāka konstrukcija un attiecīgi ar augstāku skaņas un siltumizolāciju. Tātad mūsu uzņēmuma speciālisti iesaka izvēlēties metāla durvis mājai ar vairākām liektām konstrukcijas kontūrām, jo vairāk tās būs, jo izturīgāka un siltāka durvju konstrukcija būs. 

Izvēloties durvis noteikti ir jāpievērš uzmanību kāds durvīs ir ievietots siltinājums, mēs iesakam izvēlēties siltinājumu minerālvati un neiesakam izvēlēties putaplastu, putaplasts atšķirībā no minerālvates ir degošs materiāls. Pie ugunsgrēka gadījuma putoplasts pastiprina durvju degšanu, savukārt minerālvate to neitralizē.

Kam pievērst pastiprinātu uzmanību izvēloties metāla durvis mājai?

Izvēloties metāla durvis mājai, noteikti ir jāpārliecinās par vairākām būtiskām lietām : viena no pašām būtiskākajām lietām ir pašu durvju kvalitāte un cenas attiecība, ja metāla durvis mājai ir kvalitatīvi izgatavotas un izskatās mūsdienīgi, to cena var būt samērā augsta. Tāpat pastiprinātu uzmanību ir jāliek uz slēdzenēm ir jāpārliecinās vai izvēlētās dzelzs durvis atbilst pēc cenas, attiecībā pret slēdzenes kvalitāti! Ļoti bieži ir sastopami gadījumi, kad durvis maksā ļoti dārgi dēļ mūsdienīga pievilcīga izskata, bet savukārt tās tiek aprīkotas ar ļoti lētām un nedrošām slēdzenēm, attiecīgi tādā gadījumā tas uzņēmums kas veic pārdošanu ir vienīgais uzvarētājs. Tādēļ iesakam būt ļoti uzmanīgiem izvēloties metāla durvis mājai, jāizvērtē gan kvalitāte un cenas attiecība, gan arī pastiprināti jāiedziļinās konstruktīvajās īpašībās. Pavisam cits un ļoti izplatīts gadījums ir tas ka cilvēks izvēlās ļoti skaistas, mūsdienīgas durvis un tās tiek aprīkotas ar ļoti dārgām un drošām slēdzenēm, bet tās nav siltas un ziemā caursalst un raso. Šāds gadījums ir otrs izplatītākais un tas ir vēl nepatīkamāks. Šodien Latvijā ir ļoti piesātināts durvju tirgus un tādēļ, kad skar jautājums par metāla durvju iegādi mājai ir vēlams veikt apzinīgu izvēli, lai veiktu apzinīgu izvēli būs nedaudz jāpieliek pūles un jāizpēta tirgū pieejamās preces un jāsalīdzina vienas ar otrām.

metāla durvis mājai   metāla durvis mājai  metāla durvis

Kādas metāla durvis mājai piedāvājam mēs?

Uzņēmums SOSdienests ir oficiāls Baltkrievijas rūpnīcas Supporta pārstāvis, uz šodienu Supporta ražo augstas kvalitātes metāla durvis mājām un dzīvokļiem. Rūpnīca izgatavo produkciju uz mūsdienīgām robotizētām iekārtām, tas ļauj ražot augstvērtīgus produktus par pieņemamu cenu, robotizētām iekārtām ir ļoti augsta precizitāte un prātam neaptverams ražošanas ātrums, apvienojot produkta izgatavošanas ātrumu un precizitāti tiek panākta augstas kvalitātes produkcija par zemu cenu.

Mūsu sortimentā uz šodienu ir pieejamas vairāk kā 35 dažādas metāla durvis mājām, tās tiek aprīkotas ar augstas drošības pakāpes slēdzenēm Securemme, kas tiek izgatavotas Itālijā. Tāpat produkcija Supporta tiek izgatavota tikai no augstvērtīgām komplektējošām detaļām, piemēram konstrukcijā tiek ierīkotas vācijā ražotas blīvgumijas SLEGEL, tās padara jaunās durvis par skaņu un siltumu izolējošām, tāpat metāla durvis Supporta tiek aprīkotas ar Itālijā ražotu furnitūru, eņģes tiek izmantotas no ražotāja Arialdo un slēdzenes no ražotāja Securemme. Tāpat slēdzeņu nosedzošie dekori tiek ražoti Itālijā un izvēloties durvju dizainu ir iespēja izvēlēties arī dekoratīvos elementus - hromētus, bronzas vai zelta krāsā.

Supporta produkcija tiek izgatavota 2 standarta izmēros 860x2050 un 960x2050, tās vienmēr ir pieejamas mūsu noliktavā. Visai mūsu piedāvātajai produkcijai tiek nodrošināta 2 gadu rūpnīcas garantija.

sosdienests.lv