Kā izvēlēties kvalitatīvas metāla durvis dzīvoklim par pieņemamu cenu?

Drošas un kvalitatīvas metāla durvis dzīvoklim par pieņemamu cenu

metāla durvis dzīvoklim

Liela daļa cilvēku labprāt dod priekšroku uzstādīt metāla durvis dzīvoklim, jo tieši dzelzs durvis ir pašas drošākās durvis uz šodienu kādas vien ir pieejamas mūsdienu laikos. Dodoties prom no sava mājokļa uz veselu dienu vai pat ilgāk - vairākām dienām un naktīm ir patīkami apzināties ka Jūsu dzīvoklis ir drošībā un ka tajā neviens nespēs ielauzties bez Jūsu ziņas. Metāla durvis dzīvoklim var būt nokomplektētas ar divām vai pat trim paaugstinātas drošības mūsdienīgām slēdzenēm, kas papildus aizsargā dzīvokli no nevēlamiem ielauzšanās mēģinājumiem. Zagļi pirms viec ielauzšanos kādā no izvēlētajiem dzīvokļiem veic rūpīgu durvju un slēdzeņu izpēti, tie novēro vai nokomplektētās metāla durvis tiem būs pa spēkam atvērt pie ielauzšanās mēģinājuma. Jo vairāk ir drošu slēdzeņu uzstādītas metāla durvīs, jo mazāks ir ielauzšanās risks, tieši tādēļ cilvēku vidū šodien ir tik populāri uzstādīt metāla durvis dzīvoklim. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka uzstādot labas dzīvoklim metāla durvis būtiski pieeaug skaņas izolācija un siltumizolācija. Mājoklī kļūst pavisam klusi, silti un komfortabli.

Metāla durvis dzīvoklim un to izvēles iespējas

Nevienam vairs nav noslēpums, ka lieliskākais vieds kā pasargāt savu nekustamo īpašumu no nelūgtiem viesiem ir izvēlēties uzstādīt metāla durvis dzīvoklim. Metāla durvis var būt aprīkotas ar dažādām individuāli izvēlētām drošības sistēmām, kuras atbilst visām mūsdienu augstākajām drošības prasībām. Izvēloties dzīvokļu dzelzs durvis ar drošām slēdzenēm, vēlams ir lai durvīs būtu pietiekoši biezs metāla slānis konstrukcijai - kārbai un vērntnei, pretējā gadījumā no labām slēdzenēm nebūs liela ieguvuma drošības ziņā. Metāla durvis dzīvoklim tiek izgatavotas dažādos izpildījumos, pavisam noteikti dizaina ziņā tās var izveidot atbilstoši jaunākajām modes tendencēm, tajās var būt mūsdienīgi krāsu toņi vai dekoratīvas koka imitācijas, vai arī tās var būt izpildītas kā pavisam vienkāršas un no klasiskā piemēra. Šodien cilvēku vidū ir ļoti populāri izvēlēties klasiskā piemēra metāla durvis, jo tās tiek izstrādātas ar ļoti neuzkrītošu dizainu, tās nepievelk citu cilvēku lieku uzmanību. Tāpat arī mūsdienīgi ir izvēlēties kādu no jaunākās tehnoloģijas slēdzenēm, kas tiek atvērtas un aizvērtas ar biometriju (biometriskas slēdzenes strādā ar pirksta nospieduma nolasīšanu), tālvadības pulti vai arī ar mobīlā telefona aplikāciju.

metāla durvis  metāla durvis  metāla durvis

Metāla durvis dzīvoklim un to cenu amplitūda

Metāla durvis dzīvoklim uz šodienu ir ļoti populāras plaši pieejamas daudz un dažādās vietās visā Latvijā, kā piemēram būvniecības veikalos vai dažādos specializētajos veikalos un pat internetveikalos. Piedāvājums un piedāvātāju skaits ar katru dienu palielinās, brīžiem vien šķiet ka durvju tirgus ir pārsātināts, bet patiesībā tieši tas veido veselīgu konkurenci starp visiem dalībniekiem tirgū. Visi durvju pārdošanas uzņēmumi striktos konkurences apstākļos asī cīnās par klientu piesaisti, viens no pašiem svarīgākajiem veiksmīgiem pārdošanas veidiem ir piedāvāt labāku cenu metāla durvīm, nekā ir citiem. Kādi faktori ietekmē durvju cenu? Vienbalsīgi nosaukt vienu konkrētu faktoru neizdosies, patiesību sakot to ir ļoti daudz un tie mēdz būt ļoti specifiski, veiksim uzskaiti pašiem izplatītākajiem.

Metāla durvju cenas veidojās pamatā no izgatavotās konstrukcijas kvalitātes, piemēram ja durvju uzbūvē tiek izmantots biezs tērauds, tad šāda konstrukcija būs ļoti izturīga un ilgmūžīga, tas savukārt nozīmē ka produktam būs aukstāka cena. Ja durvju uzbūvē tiek izmantots plāns tērauda slānis, plāns nozīmē 1,0mm vai pat mazāk, tad šādai konstrukcijai ir viegli prognozējams mūža ilgums - kā likums tas nebūs ilgs. Tāpat ja metāla durvis dzīvoklim tiek aprīkotas ar biezu tērauda loksni, tās saņem augstu drošības pakāpi konstruktīvajai daļai, bet ja šāda konstrukcija netiek aprīkota papildus ar atbilstoši drošām slēdzenēm, tad drošība šādām durvīm samazinās.

Cenu paaugstinājums vai samazinājums notiek arī no izvēlētās komplektācijas, jo tiek izvēlētas drošākas slēdzenes, jo cena ir augstāka. Ja tiek izdarīta izvēle par labu pašām mūsdienīgākajām tehnoloģijām drošības ziņā, piemēram izvēle krīt par labu kādai no elektroniskām slēdzenēm, tad cenu pieaugums metāla durvīm būs pamatīgs, bieži vien tikai pati slēdzene var maksāt vairāk kā durvis kopumā.

Tāpat cenu ietekme ir redzama uz skaņu izolējošām metāla durvīm, parasti jo lētākas ir metāla durvis, jo ar zemāku skaņas izolāciju tās ir aprīkotas. Jo lētās dzelzs durvīs tiek ieekonomēts gan uz siltinājumu, gan arī uz kopējo konstrukcijas biezumu, ļoti bieži kopējais durvju vērtnes biezums ir tikai 50mm biezumā, savukārt skaņu izolējošām metāla durvīm biezums sastāda vismaz 80mm vērtnei un 100mm kārbai. Neraugoties uz aso konkurenci un to ka durvju piedāvājums ir plašs un dažāds mūsu uzņēmums piedāvā augstas kvalitātes Supporta metāla durvis dzīvoļiem par pieņemām cenām.

Kādi ir uzskaitāmi ieguvumi izvēloties metāla durvis dzīvoklim?

Izvēloties metāla durvis dzīvoklim tiek izpildītas sākot ar fundamentālām līdz pat ekstremālām drošības prasībām, atkarībā no durvju konstruktīvām īpašībām, ja dzelzs durvis tiek aprīkotas ar drošām slēdzenēm un tiek izgatavotas no stingras konstrukcijas, tad mājokļa drošība būtiski paaugstinās un savukārt ielauzšanās riski būtiski samazinās. Tāpat izvēloties kvalitatīvas metāla durvis dzīvoklim tiek panākta skaņas un siltumnoturības uzlabošanās, pēc durvju montāžas vairs nav dzirdama kāpņu telpa un trokšņi no blakus stāvošajiem dzīvokļiem.

sosdienests.lv