Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu un durvju SOS serviss Rīgā

Uzņēmums SOSdienests piedāvā ātru un kvalitatīvu atslēgu un durvju SOS servisu Rīgā. Mūsu uzņēmumam ir vairāk kā 15 gadu pieredze durvju un slēdzeņu atmūķēšanā. Mēs varam atvērt jebkuras sarežģītības pakāpes PVC, alumīnija un koka durvis, tāpat augstas drošības pakāpes metāla durvis ar ļoti drošām - sarežģītām slēdzenēm. Tāpat atmūķējam slēdzenes automašīnām un atveram seifus.

Kur vērsties ja ir nepieciešams atvērt - atmūķēt durvis vai nomainīt slēdzenes?

Zvaniet pa telefonu +371 26661117 un piesakiet meistaru, tāpat Jūs variet zvanīt un uzzināt precīzas cenas Jūsu gadījumā, jo mājas lapā norādītās  cenas ir vispārīgas un var atsķirties. Durvju atvēršanas un slēdzeņu maiņas SOS serviss.

Kādas ir durvju atmūķēšanas cenas?

Koka, metāla un PVC durvju atmūķēšanas cenas ir dažādas, tas tiek vairākumos gadījumu noteiktas individuāli, ja vien nav radusies standarta situācija. Pie standarta situācijām ir pieskaitāmi gadījumi, kad ir nozaudētas atslēgas, slēdzeņu nobloķēšanās, atslēga nolūzt serdenē vai arī zirnekļa tipa slēdzene metāla durvīm apmetās, citiem vārdiem ar atslēgu tiek izdarīts 180 grādu grieziens, atslēga pagriežās, bet zirnekļa tipa slēdzene piedzīvo apmešanos, jeb nenostrādā un atslēga paliek pagriezta un iesprūst slēdzenē. Slēdzenes apmešanās notiek ļoti bieži un kā likumsakarība ar zemas kvalitātes slēdzenēm, kā piemēram Krievijā ražotām Elbor, skatīt attēlā.

atslēgu un durvju atmūķēšana

Ja Jūsu metāla durvis ir aprīkotas ar šādu slēdzeni (augšējā attēlā) un Jūs esiet saskāries ar problēmām, tad mūsu uzņēmuma speciālisti iesaka to nomainīt uz analoģisku Itālijā ražotu slēdzeni Mottura 89.723, Krievijā ražotās slēdzenes cena ir apmēram 30eur, savukārt Itālijā ražotai slēdzenei Mottura cena ir apmēram 70eur, tādēļ mainot Krievu slēdzeni uz Itāļu ir jārēķinās ar papildus izdevumiem. Cenas slēdzenēm ir norādītas bez atmūķēšanas un nomaiņas. Attēls slēdzenei Mottura, skatīt zemāk.

slēdzeņu sos serviss

Cenas uz slēdzeņu un durvju atvēršanu

Metāla durvju atvēršanas cena sastāda             40eur - 50eur.

Koka durvju atvēršanas cena sastāda                 40eur - 50eur.

PVC durvju atvēršanas cena sastāda                  40eur - 50eur.

Alumīnija durvju atvēršanas cena sastāda        40eur - 50eur.

Norādītās cenas ir bez slēdzeņu nomaiņas un slēdzeņu izmaksām. Tās tiek noteiktas individuāli un atkarīgs no Jūsu esošām slēdzenēm.

sos serviss rīgā, slēdzeņu atvēršana un maiņa   sos durvju atvēršana un slēdzeņu maiņa

Cenas uz slēdzeņu nomaiņu

Slēdzeņu nomaiņa maksā 50eur / pirmā darba stunda, ja durvis ir nepieciešams gan atvērt, gan arī nomainīt tajā slēdzenes, tad tiek piešķirta atlaide. Kāda būs precīza cena kompleksam darbam ir jāinteresējas pie meistara individuāli.

Cenas slēdzenēm

Slēdzeņu cenas var noteikt tikai uzzinot par Jūsu esošām slēdzenēm, lai precīzi noteiktu Jūsu slēdzenes var mūsu meistaram iesūtīt bildes caur aplikāciju WhatsApp  uz telefona nr. +371 26661117, Jums tiks sniegta ātra atbilde par slēdzeņu un darba izmaksām.

Jaunums! Tagad pieejama arī auto durvju atvēršana par pieņemamām cenām.

Cik aizņem laiku atvērt metāla durvis dzīvoklim vai mājai?

Lai atvērtu metāla durvis dzīvoklim vai mājai ir jārēķinās ar apmēram stundu Jūsu laika, meistars ierodoties adresē veic slēdzeņu identifikāciju, ātri sastāda atvēršanas plānu, sagatavo nepieciešamos instrumentus un veic nepieciešamos urbumus, urbumi tiek izdarīti tā, lai nebojātu durvis. Pēc durvju atvēršanas un slēdzeņu nomaiņas, nebūs redzamas atmūķēšanas pēdas, tātad metāla durvis varēs turpināt lietot ar jaunām slēdzenēm.

Ir gadījumi, kad metāla durvju atvēršana prasa vairāk laiku par vienu stundu, tas notiek apmēram 10% gadījumu, kad ir vai nu sarežģītāka slēdzene vai neparedzēts slēdzenes lūzums, kas var ietekmēt ātru atvēršanas procesu, to paredzēt nav iespējams.

Cik aizņem laiku atmūķēt koka, alumīnija vai PVC durvis dzīvoklim vai mājai?

Lai atvērtu koka, alumīnija vai PVC durvis dzīvoklim vai mājai ir jārēķinās ar apmēram vismaz pus stundu laika, meistars ierodoties adresē veic slēdzeņu identifikāciju, ātri sastāda atvēršanas plānu, sagatavo nepieciešamos instrumentus un viec slēdzeņu atmūķēšanu. Pēc slēdzeņu veiksmīgas atvēršanas ir nepieciešama serdenīšu maiņa, pēc serdenes nomaiņas durvīs nebūs redzamas atvēršanas pēdas, tātad durvis varēs turpināt lietot ar jaunām serdenēm - slēdzenēm.

Ļoti retos gadījumos pie koka, alumīnija vai PVC durvju atvēršanas ir jāpavada vairāk laika, tas notiek gadījumos, kad durvis ir aprīkotas ar pretuzlaužamiem slēdzeņu cilindriem.

sosdienests.lv