Atslēgu sos serviss piedāvā kvalitatīvu durvju uzlauzšanu

Atslēgu un durvju sos serviss izmanto speciālus instrumentus veiksmīgai durvju atvēršanai

atslēgu un durvju sos serviss rīga, atslēgu atvēršana

Uz šodienu atslēgu un durvju sos serviss, durvju uzlauzšanā izmanto dažādas metodes un instrumentus, kurus varētu klasificēt šādi :

  • Pazaudēta atslēga no suvald tipa slēdzenes (zirnēkļa), vai arī nevar atvērt zirnekli ar oriģinālo atslēgu, jo zirneklis ir nolietojies pārstājis darboties. Šādos gadījumos ir pieejamas divas metodes
  1. Zirnekļa izzurbšana vietā kuru zin mūsu uzņēmuma speciālisti
  2. Zirnekļa atvēršana ar speciālu mūķīzeru palīdzību

Visbiežāk atslēgu atvēršana notiek ar izzurbšanas metodi, jo tā ir lētāk, tas arī ir praktsikāk un 100% gadījumu veiksmīgi nostrādā. Šādam paņēmienam ir vidējas izmaksas sākot ar 50 - 120 eur robežās, atkarīgs no atslēgu atvēršanas sarežģītības pakāpes. Tāpat cenu ir iespējams noteikt aplūkojot slēdzenes brendu un to uzbūvi. 

Kad atslēgu un durvju sos serviss izmanto izzurbšanas metodi, lai atvērtu slēdzeni, tad slēdzene tiek sabojāta un pēc atslēgas atvēršanas tā vairs nedarbojas. Līdz ar to klientam ir jārēķinās ar papildus izdevumiem slēdzeņu nomaiņai un slēdzenes iegādei.

Neviens klients nevēlas, lai pie tā ierodas slēdzeņu sos serviss - atver durvis un slēdzenes un nepiedāvā uzstādīt jaunas atslēgas.

Slēdzeņu sos serviss un atslēgu atvēršana

Vēl viens, bet mazāk populārs, ko piedāvā sos serviss ir atslēgu atvēršanas paņēmiens ar mūķīzeru palīdzību. Šī metode dod lielisku iespēju saglabāt slēdzeni neskartu pie durvju atmūķēšanas, jo slēdzene tiek atvērta līdzīgi kā ar oriģinālo atslēgu. 

Šādai metodei ir divi būtiski mīnusi un tie ir :

  1. Dārgākas izmaksas par izzurbšanas metodi, durvju atvēršanas cena ar mūķīzeri sastādīs apmēram 150 - 250 eur robežās, atkarīgs no slēdzenes specefikas un sarežģītības pakāpes. Tāpat šī metode nedod 100% garantiju ka veiksmīgi sanāks atvērt durvis
  2. Viens no pašiem būtiskākajiem mīnusiem ir ka nevar noteikt precīzi - cik aizņems laiku durvju atvēršana atslēgu un durvju sos servisa darbiniekam izmantojot šādu paņēmienu

Bet diezgan bieži klienti izvēlas tieši šo atslēgu atvēršanas metodi, un durvju serviss veiksmīgi durvis atver. Un klients pēc durvju un slēdzeņu atvēršanas turpina esošo slēdzeni lietot.

Šādu metodi sos servisa darbinieki strikti neiesaka izmantot, ja slēdzene (zirneklis) ir jau gadu mijā nolietojies, un klientam slēdzot viņš ir jau sācis ķerties (iestrēgt, atslēgu kļūst grūtāk pagriezt). Pretējā gadījumā šāds durvju servisa pakalpojums būs nepamatoti pārmaksāts.

Kad vērsties pēc palīdzības atslēgu un durvju sos servisā?

Ja slēdzene ir sākusi ķerties un tajā ievietotā atslēga pie pagriezšanas sāk izrādīt arvien lielāku pretestību, tad mūsu uzņēmuma speciālisti rekomendē nekavējoties griezties pie atslēgu un durvju sos servisa speciālistiem. Ja to izdarīt laikus, tad pastāv iespēja saglābt esošo slēdzeni, kuru izglābjot bez papildus naudas līdzekļu tērēšanas tā turpinās kalpot vēl daudzus gadus.

Ieķeršanās problēmas rodās mājas nosēšanās rezultātā, durvju aile piedzīvo deformācijas un tā rezultātā durvju kārba no vienas vai no abām malām tiek iespiesta.

Ko dara durvju serviss ja ir nozaudētas atslēgas no apakšējās slēdzenes?

Piemēram ja ir nozaudēta atslēga no apakšējās slēdzenes, vai vienkārši atslēga nedarbojas. Šādā gadījumā bieži varētu izmantot atmūķēšanas metodi. Sos serviss daudzu gadu garumā ir veikuši izpēti un izsecinājuši, ka šādu metodi izmantot nav mērķtiecīgi, tā derētu durvju slēdzenēm kurās ir uzstādīti dārgāki cilindri. Bet diemžēl dārgākus cilindrus nav tik vienkārši atmūķēt, jo tiem ir uzstādīta papildus aizsardzība gan pret atmūķēšanu, gan arī pret tautā slaveno banpingu un citiem paņēmieniem.

Sos servisa speciālisti izmanto cilindra pārlaušanas metodi, tāpat izzurbšanas metodi, kā arī cilindra izspiešanu (izvilkšanu) uz āru ar speciālu tam domātu ierīci. Par šādu atslēgas atvēršanas metodi slēdzeņu sos serviss prasīs 40 - 50 eur robežās, atkarīgs no cilidra atvēršanas sarežģītības pakāpes. 

Retākos gadījumos sastopamies ar skandināvijā ražotām slēdzenēm, skandināvu tipa cilindriem piemīt paaugstinātas drošības pakāpes mehānismi un cilindri, augstākā drošībā nekā standarta tipa eiro cilindriem. Un skandināvu tipa atslēgu atvēršana maksās sākot ar 70 - 80 eur.

Ko darīt tādā gadījumā ja ir atvienojies zirneklim apakšējais stienis un durvis ir nobloķējušās?

Ja Jūsu metāla durvis ir nobloķējušās un tās vairs neatverās pat pie atvērtām slēdzenēm, tad tas liecina par to ka zirnekļa tipa slēdzenei visticamāk ir atvienojies apakšējais stienis. Ja šāds gadījums notiek, tad ir jāizsauc sos serviss, norādītajā adresē ieradīsies meistars un palīdzēs. Ja stienis tiešām ir atvienojies, tad durvju atvēršana nenotiek caur iejaukšanos slēdzeņu darbībā, bet tādā gadījumā būs nepieciešams atvērt durvis

Vērtnes apakšējā daļā ir nepieciešams ar diska zāģi pārzāģēt durvju falci un stieni, diemžēl izmantojot šādu metodi pilnīgi visos gadījumos tiek sabojāta durvju vērtnes ārējā daļa. Pēc veiksmīgas stieņa nozāģēšanas un durvju atvēršanas būs nepieciešams papildus durvju remonts, lai slēptu mehānisko iejaukšanās pēdas.

Lai noteiktu precīzas darba izmaksas slēdzeņu sos serviss izmanto aplikāciju WhatsApp

Ja Jums rodās kādi jautājumi, kas skar darba izmaksu jautājumus. Vai arī ja Jums rodās jautājumi par Jūsu konkrēto gadījumu, tad mēs aicinamu mūsu klientus mums iesūtīt bildes uz WhatsApp ar salūzušo slēdzeni, vai cilindru vai durvīm kuras ir jāatver. Durvju servisa telefona numurs ir +371 26661117. Un darba laiks ir 24 stundas diennaktī cauru nedēļu. 

Tāpat variet zvanīt mūsu speciālistam konsūltācijas nolūkā par metāla durvīm, drošību utt.

Mūsu uzņēmums piedāvā arī augstas kvalitātes un drošības metāla durvis no Baltkrievijas ražotāja Supporta. Mūsu salon veikala atrašanās vieta ir Rīga, Kurzemes prospekts 3G.

sosdienests.lv